Niech mi ktos wtajemniczony wytlumaszy,czemu w jednym miescie jest 30% podwyzki a w innym 200%
Teraz żeście się obudzili a gdzie byliście na wyborach teraz łzy lejecie ile razy się mówiło ale wy woleliście być ślepi i głusi powinni wam tak dowalić żebyście się z od początku wiedziałem że Chojniak to zły kandydat i wiedziałem również że tak to się skonczy spójrzcie na wójta Drozdka wójta Woli jak rozwija gminę myśli przyszłościowo gmina ma nadwyzke 10 mln nowa droga ścieżka kanalizacja wnioski o kolejne odcinki remonty dróg a wy co głęboki PRL gratulacje utopicie się w tych długach na własne życzenie.
Znacie Pana Chojniaka ładnych parę lat, więc skąd to zaskoczenie??
Pewnie najgłośniej krzyczą ludzie, którzy w ostatnich wyborach głosowali na niego albo tacy, którzy w ogóle nie byli przy urnie... Cóż za rozczarowanie
Pycha idzie przed upadkiem. Dwie wkurzone dziewczyny znikąd rozhulały piotrkowski Majdan.Otaczajacy pana wazeliniarze trzymali pana w szklanej bańce prezydencie i nadal trzymają pisząc tu na pana zlecenie, że to politycy rozpętali te burzę. Nie politycy. Ludzie z bloków, a co gorsza głównie pański moherowy elektorat, o który tak pan dbał. Ale inni też dołączą. To już jest koniec i Pan o tym wie.
Przy pomocy tego apolitycznego protestu Sokalski jest bliżej fotela prezydenta Piotrkowa?
Obecnie w Piotrkowie cena wytworzenia jednego gigadżula energii cieplnej to 208 zł i 59 gr (jeszcze w grudniu 61,48 zł). to jedna z najwyższych cen w Polsce , w innych miastach jest przeważnie o połowę taniej. "Brawo" włodarze, nareszcie Piotrków na pierwszym miejscu w Polsce a wkrótce obiecana miska ryżu.
Przecież miało nie być, Pani Chojnacka, piotrkowskich polityków.
Doceniamy za wyłączenie AdBlocka na naszym portalu. Postaramy się, aby reklamy nie zakłócały przeglądania strony. Jeśli jakaś reklama lub umiejscowienie jej spowoduje dyskomfort prosimy, poinformuj nas o tym!
Życzymy miłego przeglądania naszej strony!